b

b

-

-

lördag 23 februari 2013

Som en fågel... / Jak ptak...Trots några minusgrader ute hörs fåglarnas vårsång i närheten. Nästan overkligt. 
Jag föddes i februari och mitt nya år börjar med fågelsång... Bestämde mig för det för några år tillbaka när jag fått nog av alla måste och ångest att tillfredsställa omgivningens förväntningar med det ena och det andra. När jakten på att duga var viktigare än att leva...

Jag dög inte, jag hade ständig några brister, det var alltid någon som fick för sig att vara expert på mitt eget liv...

Idag behöver jag inte duga, uppfylla och tillfredsställa... Fåfänga som trånga skor hamnade i soptunnan...

Fågelsång likt väckarklocka bjuder till ny dag...
Ljus och skugga väver roligt mönster som jag kan fånga med Herr Olympus... Livet, frihet, lyckostunder..."Det ska vara gott att leva annars kan det kvitta..."  


 ;)12 kommentarer:

 1. I tak trzymaj!!!
  Gorace usciski

  SvaraRadera
 2. Witam :)Też jestem lutowa , a zimy nie znoszę. Czekam z utęsknieniem na objawy wiosny. Miałaś szczęscię, że usłyszałaś śpiew ptaka :). Śliczne melancholijne zdjęcia, a szczególnie dziękuję za rudzika, którego uwielbiam. Pozdrawiam.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilka fantastiska bilder men det som berör mig mest är såklart texten. Självklart skall det vara gott att leva. Härligt när man kommer till insikt och släpper lite på alla krav, det finns ju förmånga runt omkring oss.
  Ha en helt underbar helg!!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 4. Helt rätt! "Det ska va gott å leva....."!
  Det är ditt liv och du bestämmer själv över det.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Så förståndigt av dig att komma fram till detta! Självklart ska det vara gôtt och leva. Den enda begränsningen är att att inte göra andra illa. Men det är ju självklart om man är en kännande medmänniska.
  Underbar blandning av foton!
  Hörde ocksåfåglarna idag när jag besökte "min dungen"!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Såklart att det ska va gött å leva som Galenskaparna sjunger. Skönt att du fått en situation som kan leva upp till detta. .... Finfina bilder!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vad jag blir glad att Strandskatan är tillbaka! Jag vet inte vad du kan ha gått igenom men hoppas att allt är bra med dig och din devis gott att leva är det som främst sysselsätter dig nu. Redan första bilden är i mina ögon otroligt läcker, mörk som skogsnatten och kanske representerar det du nyss lämnat bakom dig. Gillar oxå iskristallerna och din fina rendering av tulpanen. Rödhaken är alltid en positiv färgklick. Lev gott, Deerhunter

  SvaraRadera
 8. Det var många kloka ord inramade med vackra bilder. Tänk att man ska bli mer än vuxen innan man inser att ingen annan kan leva mitt liv...hur många utav oss som läser nu har inte upplevt samma sak, krav som nästan tog livslusten ur en, krav som man själv egentligen inte tyckte var viktiga...
  Välkommen tillbaka!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Du är bra precis som du är min vän!
  Lev gott och var rädd om dig!
  kram / maria

  SvaraRadera
 10. Ååååh min vän...så glad jag blev när jag tittade in...Olympus har börjat leverera igen:) Och som han och du levererar...underbara bilder, både ljuva, vackra och spännande experiment!
  Du är du...och du kan, du kan så otroligt mycket, du sprider glädje och känslor runt omkring dig...tack min vän!
  Varma kramar, ta hand om dig...(jag åker tidigt i morgon...nattinatti)

  SvaraRadera
 11. Och, cudowny kolaz, kazde jedno zdjecie wycackane i wypieszczone. Zadziwiajace, ze tak harmonijnie im razem. Cieplo pozdrawiam!

  SvaraRadera
 12. Underbara bilder som en lika underbar kvinna har tagit.
  Rödhaken är helt otroligt vacker.
  Kramizzzzzzz

  SvaraRadera