b

b

-

-

söndag 7 februari 2016

Det börjar gult... / Żółty początek...


Årets början var inte så lycklig för mig. För vissa händelser kan jag skylla mig själv, vissa hamnar under rubriken otur. Vad annars kan jag kalla min klumpighet för några veckor sen i skogen, där jag stukade foten så häftigt att jag  kämpar med den även idag... Foten är svullen och gör ont. Ja, det går över så småningom, men  är mycket frustrerande just nu. 

Vintern gick förbi och det är kanske lika bra. Idag var det nästan tio grader varmt och även solen tittade fram då och då. Det var en prefekt dag att "inspektera" lite i trädgården. Jag såg häromdagen att krokusar och andra lökar började titta upp. Men fick härlig överraskning i den delen av trädgården där jag planterade vintergäck! Ljuvliga gula blommor lyste som stjärnor! Jag antar att de kom upp för några dagar sen, så fina och stora de var.

Jag tänkte för ett tag sedan att starta en blommig blogg med en blomma för dagen. Men det blev aldrig av, så jag kanske inte behöver starta en ny blogg, utan börjar "fånga" mina blommor här och delar min blommiga glädje med er. Vi börjar med ljuvliga gula toner, med vintergäcken!

Är det början på våren tro? den 7 februari?
Kanske inte än, men första blomman kom och jag känner mycket för vår... Det börjar gult... :-)
1 kommentar:

 1. - Halloj i väster.
  Jag kikar gärna på din blommiga glädje. Det är
  något som man blir väldigt glad av.
  Såg här hemma att tulpanerna hade kikat upp genom jorden ett par
  centimeter. Men det är norrsida där. Så det kommer nog ta
  ganska lång tid än.
  - Ha en fin vecka, och krya på onda foten !
  Hälsar "Henning" och Blondin-Ida....:o)

  SvaraRadera