b

b

-

-

lördag 21 mars 2020

Våren är här...och det är mycket glädjande, när allt annat runt om målas svart på grund av corona...

Ibland känns det som att media bara hetsar upp en...
Börsen rasar...
Gränserna stängda, krogar stängda, äldre stängda...

Corona pandemin.

Okontrollerbar oro och konsekvenser av det... 


Jag tar kameran och telefon och går ut på en lååååång promenad. Orkar inte ta in mer dåliga nyheter ... panik når inte mig!

Där ute på stranden brukar det inte vara mycket folk på dagen mitt i veckan, men det händer att jag träffar någon med hunden eller andra pensionärer på hälsopromenader.
Någon löpare eller cyklist, familj med barn.
Denna gången är det tomt, trots den fina solen.Man undgår inte döden bara för att man slutar leva.
Märta Tikkanen
5 kommentarer:

 1. Piękna przyroda i fajnie, że ludzi nie ma, chciałabym tak na wakacjach. Raz na Helu cieszyliśmy się taką plażą w czerwcu.
  Szkoda tylko, że powód tej nieobecności jest tak dojmujący.

  SvaraRadera
 2. Heiii :)

  Jeg er glad du har slike fine visjoner og tanker!Bare vi alle kunne tenke slik!
  Jeg får en del dårlige kommentarer for at jeg skriver som jeg gjør om Corona..men jeg syns det er viktig mennesker får vitehva som virkelig er i ferd med å skje..slik som at Nordmenn passert 60 år ikke vil får intensiv behandling men forlatt til seg selv i sitt hjem alene--Vel jeg tenker jeg får slutte og heller holde meg til andre sykepleiere som også er enig med meg..Informajon blir holdt tilbake Jeg vil heller nå takke deg for flotte bilder og ønsker deg alt godt.

  Vennlig hilsen Anita

  SvaraRadera
 3. Fantastiska bilder Halina!!! Gudomligt vackra och välbehövliga vackra ting att skåda i dessa mörka tider. Själv är jag trött på allt vad Corona heter. Trött på all panik och hets. Jag är inte naiv eller dum heller, jobbar ju med riskpatienter men nånstans funderar jag på vad det är som håller på att hända och om dom har koll på alla konsekvenser???
  Förstår precis det du beskriver om tomheten utomhus. Det är väl nu om nåt som ALLA borde vara ute. I friskluft!! Vi var ute i trädgården i helgen i den fina vårsolen men det var tyst... Bara en granne som påtade i trädgården annars helt öde, på en lördag??
  Vi kommer inte att stanna inne. Vi kommer fortsätta med utomhusvistelse. Tror inte det finns något annat som är bättre för hälsan.
  Ta hand om dig och tack för titten och fina ord.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Förvånansvärt att folk- som du skriver- verkar stanna inne i sina hus/lägenheter i st f att ta vara på naturupplevelser. Kan inte säga att jag märker den skillnaden här hemma. Men kanske, ändå. Med så många hemmavarande borde än fler siktas ute. Nåväl, fin bild på fasanen, där! Och det kan väl inte vara så dumt att mer eller mindre ensam få rå om såna motiv?
  Hälsningar,
  Deerhunter

  SvaraRadera